Mobile menu

Ons aanbod

Corona

We leven in een uitzonderlijk tijdsvak. Sedert medio maart 2020 worden we van een bijna totale lock-down over versoepelingen over een tweede en derde golf geslingerd naar het zogenaamde rijk der vrijheid.

Ondertussen kampt een aanzienlijk deel van de  mensen met allerlei problemen: mentale onbalans, angst,  minder inkomen, meer geweld, relationele problemen, een rugzak die vol geraakt, piekeren, leidinggevenden die niet opgewassen zijn tegen nieuwe verwachtingen, en ga zo maar door.

Ik merk dat ik tot mijn verrassing reeds 6 blogs aan Covid heb besteed (waarvan de eerste op 18/03/2020: ik denk dat ik nog nooit zo snel op de actualiteit heb gereageerd 🙂 )

Ondertussen hebben wij ook de corona-stressscan in diverse organisaties uitgevoerd (meer lezen: “corona-stressscan”), waaruit gebleken is dat bij veel mensen het water aan de lippen staat en dat zij baat hebben bij dergelijke begeleiding, waar ze niet alleen kunnen ventileren maar ook praktische tools aangeboden krijgen om met hun realiteit om te gaan.

Met het oog op de herstart naar een meer “nieuw-normaal” werkorganisatie, hebben we ook een proces uitgetekend om de overgang van het thuiswerken naar de werkvloer te begeleiden,  om opgebouwde frustraties te laten ventileren, om nieuwe verwachtingen rond leidinggeven vorm te geven. (meer lezen: “terug naar normaal” ).

 

We ondersteunen ook d.m.v. individuele coachings of workshops mensen en teams die zoeken naar een nieuw evenwicht.

 

En voor individuen die een week willen herbronnen, organiseren we van 3 tot 9 oktober 2021 een intensief weektraject in Frankrijk (meer lezen: “persoonlijk meesterschap in Belves”).

 

Voor ondernemers van KMO organiseren we samen met PMO (opleidingstak van Unizo) een driedaagse workshop in La Roche en Ardennes van 26-28 september 2021 (lees meer: “authentiek ondernemerschap” )