Mobile menu

Ons aanbod

Online Opleiding: De kracht van klanken.

“De kracht van klanken” is een onderdeel van Zhineng Qigong.

ZNQG omvat een tak die zich bezig houdt met beweging en meditatie voor zelfheling en ontwaken van Bewustzijn naar de ware aard.

De cursus omvat een voorbereiding en drie stadia. In ieder stadium zal teacher Xi Xiaofeng een ander niveau van oefenen aanleren.

1: basisvoorbereiding van 8-12 December 2020 (5 opeenvolgende dagen van 09u00-11u00)

2: eerste stadium beoefening van 13/12/20 tot 09/01/21 (elke zaterdag 09u00-11u00)

3: tweede stadium beoefening van 10/01 tot 13/02/21 (elke zaterdag 09u00-11u00)

4: derde stadium beoefening van 14/02 tot 17/03/2021(elke zaterdag 09u00-11u00)

De opleiding wordt simultaan vertaald naar het Nederlands. Beide versies (Engels en Nederlands) blijven daarna online beschikbaar.

Xi Xiaofeng is een Chinese ZNQG teacher die afkomstig uit Mongolië. Hij gebruikt een speciale zangstijl uit het Mongoolse plateau om onze harten te openen.

Cursus-samenvatting

Klank heeft een krachtige energie. Klank therapie gebruikt het effect van de geluidsfrequentie om door de verschillende niveau’s van levensactiviteiten door te dringen, om de synchronisatie van de algemene levensinformatie met de frequentie van het universum te verbeteren.
Menselijke levensactiviteiten zijn een geheel van het fysieke, de qi en de geest drie-eenheid. De activiteit (werkzaamheid) van het menselijk bewustzijn is het meest fundamenteel in het domineren van de levensactiviteit. Zhineng Qigong wetenschap heeft krachtige klanken gecreeerd die effectief werken in de fysieke, de qi en de geest niveau’s. Onder de invloed van het bewustzijn, door diepgaande beoefening, kunnen de klanken een rol spelen bij het reguleren van de meridiaan-qi- en bloed-stroom. Het kan een ziekte direct beinvloeden en genezen, en de functie van de vijf inwendige organen reguleren, om emoties in balans te brengen en jezelf te laten ontwaken.

Voorbereidingsfase

De voorbereiding bestaat uit 5 opeenvolgende dagen van 8 tot 12 december 2020 (telkens van 09u00 tot 11u00 waar de deelnemers voorbereid worden om de volgende stadia te kunnen volgen.

De voorbereiding omvat:

◎ Uitleg over de wet van mudra en hoe levensactiviteiten te beinvloeden.
◎ Aanleren van de mudras die gerelateerd zijn aan de vijf inwendige organen.
◎ Uitleg hoe klanken de levensactiviteiten beinvloeden.
◎ Grondig aanleren van de accenten en vaardigheden van de uitspraak van de klanken.
◎ Uitleg over het HunYuan Paleis en waarom we daar in zouden moeten oefenen.
◎ Uitleg hoe ademhaling te gebruiken om goede oefenresultaten te verbeteren.
◎ Uitleg over de emoties en hoe klankoefeningen te gebruiken als hulp om alle verschillende emoties in balans te brengen.

Eerste en tweede stadium

Het eerste stadium bestaat uit 28 dagen oefenen met “klanken”. De cursus zelf vindt plaats elke zaterdag van 09u00 tot 11u00 tussen 13/12/20 en 09/01/2021.

Het tweede stadium bestaat uit 35 dagen oefenen met “geluidloos reciteren”. De cursus zelf vindt plaats elke zaterdag van 09u00 tot 11u00 tussen 10/01 en 13/02/2021.

Het eerste en tweede stadium omvat:

◎ Aanleren en oefenen van uitspraak in relatie tot diepgaand super vermogen.
◎ Uitleg over hoe je het beoefenen van geluidloos reciteren effectiever doet.
◎ Aanleren hoe je de klanken gebruikt om effectieve zelfheling te doen.
◎ Aanleren en begeleiden hoe de nieuwe bewegingen te beoefenen om de staat van lichaam en geest te verbeteren.
◎ Qiveld organiseren om gezondheidstoestand aan te passen.

Derde stadium

Het derde stadium bestaat uit 35 dagen oefenen met “reciteren in gedachten”. De cursus zelf vindt plaats elke zaterdag van 09u00 tot 11u00 tussen 14/02 en 17/03/2021.

Het derde stadium omvat

◎ Uitleg over hoe effectief te reciteren in gedachten (in the mind).

◎ Begeleiden hoe je de klanken en bewegingen in diepe beoefening doet.
◎ Ervaren van het diepe veranderingsproces en omgaan met het proces van emotionele verandering.
◎ Observeren, waarnemen, van de weerspiegeling van emoties in het bewustzijn en het transformeren van emoties

Trainer

Xi Xiaofeng is een Chinese ZNQG teacher die afkomstig uit Mongolië. Hij gebruikt een speciale zangstijl uit het Mongoolse plateau om onze harten te openen.

Voor Nederlandstalige deelnemers wordt een afzonderlijke groep ingericht met onmiddellijke vertaling. Je kan kiezen om de originele versie te volgen of de vertaalde versie. Beide versies blijven achteraf beschikbaar.

Voor de Nederlandstalige groep zal er ook een afzonderlijke Whatsapp groep beschikbaar zijn om vragen te stellen en ervaringen te delen. Tevens zijn er gezamenlijke Zoom trainingsmomenten.

Kostprijs

De prijs voor het online Qigong healing programma  is 465,-€ (hierin is de transfer van het geld naar China met Moneytransfer inbegrepen).

Het Zhineng Qigong online trainingsprogramma “De kracht van klanken” is een intense opleiding van 100 dagen (van 8 december 2020 tot 17 maart 2021), waarin verwacht wordt dat je elke dag oefent en het geleerde integreert, waardoor je jezelf kunt motiveren om het beste uit de cursus te halen.  De lesmomenten vinden telkens op zaterdag plaats van 09 tot 11u (behalve de voorbereidingsfase die vijf opeenvolgende dagen is). De deelnemers (die niet alle sessies live kunnen volgen) kunnen achteraf de video-opnames voor zelfstudie of herhaling gebruiken.

Registratie

Zend een e-mail naar info@break-through.eu (Ils Verheyen) of yvonnehoeboer@gmail.com met volgende gegevens:

  • Je volledige naam en voornaam
  • Je mobiele telefoonnummer (voor de Whatsapp groep)

Je zult dan toegevoegd worden aan de Whatsapp groep en praktische informatie ontvangen over de cursus.

Betaling

Betalingen dienen te gebeuren voor de start van de eerste online sessie (uiterlijk 7 december 2020).

Betalingen zijn niet terugvorderbaar.

Betalingen dienen te gebeuren op naam van Ilse Verheyen op rekening nummer BE40 4145 1227 9163 VAN KBC (BIC-code voor KBC bank is KREDBEBB)

Wat heb je nodig om de online sessie bij te wonen?

Om de online sessies bij te wonen heb je een computer nodig, een smartphone of een tablet (met camera en microfoon) en een internet verbinding.

We raden aan de sessies te volgen op PC (of eventueel tablet) omdat het scherm van een smartphone wat klein kan zijn om bepaalde bewegingen of houding goed te kunnen zien.

Voor de online sessies gebruiken we het programma “Zoom”. Als deelnemer hoef je geen account te nemen bij Zoom, maar ontvang je een link die je onmiddellijk verbindt met de online sessie. Je kan de Zoom-app downloaden (https://zoom.us/) zodat je enkel het ontvangen paswoord moet ingeven en het meeting ID.

Na betaling en bevestiging van je registratie ontvang je de Zoom link en het password voor de online cursus.

Ondersteuning bij vragen

Als je vragen hebt over de beoefening graag een email zenden aan bovenstaande organisatoren, wij verzamelen de vragen en sturen deze door aan teacher Xi.

Bovendien bestaat er een Nederlandstalige WhatsApp groep en worden er ook tussentijdse zoom-momenten ingelast.

Gratis online Sound healing

Voor de Geïnteresseerden worden er 3 gratis zoom sessies online georganiseerd, zodat je weet:

  • hoe teacher Xi werkt,
  • wat de sound healing inhoudt

op zaterdagen 21/11 en 28/11 en 5/12/2020, telkens om 13u00