Mobile menu

Ons aanbod

Online Opleiding Qigong Healing

Online Cursus: “Super vermogens in qigong healing”

De Chinese ZhiNeng Qigong Teacher Wei Qifeng biedt 2 opeenvolgende online cursussen aan om heling-vaardigheden te ontwikkelen en te oefenen. De cursussen zijn geschikt zowel voor (para-)medici als voor patiënten om de heling van fysieke en emotionele problemen door middel van qigong genezingsmethodes te faciliteren. Je kunt beide cursussen samen of afzonderlijk volgen.

De opleiding wordt simultaan vertaald naar het Nederlands. Beide versies (Engels en Nederlands) blijven daarna online beschikbaar.

 

Super ability qigong healing course I:

Inhoud:


Datum: 23 – 29 November 2020

Cursusuren: Twee klassen zijn beschikbaar met dezelfde inhoud maar op een verschillend tijdstip: 03u00-05u00 & 13u00- 15u00 pm 

Super ability qigong healing course II:

Inhoud:

Datum: 14 – 20 December 2020

Cursusuren: Twee klassen zijn beschikbaar met dezelfde inhoud maar op een verschillend tijdstip: 03u00-05u00 & 13u00- 15u00 pm 

 

Trainer

De trainer van deze Super Ability Qigong Healing online opleiding is WEI Qifeng, die de cursus in het Engels zal leiden.

Voor de Nederlandstalige deelnemers wordt een afzonderlijke groep ingericht met onmiddellijke vertaling. Je kan kiezen om de originele versie te volgen of de vertaalde versie. Beide versies blijven achteraf beschikbaar.

Voor de Nederlandstalige groep zal er ook een afzonderlijke Whatsapp groep beschikbaar zijn om vragen te stellen en ervaringen te delen. Tevens zijn er gezamenlijke Zoom trainingsmomenten.

Kostprijs

De prijs voor 1 cursus van het online Qigong healing programma  is 180,-€ (hierin is de transfer van het geld naar China met Moneytransfer inbegrepen).

De investering voor beide cursussen (7 dagen november en 7 dagen december) bedraagt 360,-€.  Je kan voor beide cursussen afzonderlijk inschrijven en betalen.

Het Qigong Healing online trainingsprogramma is een intense opleiding van 2 afzonderlijke weken. Tussen de weken heb je enkele weken oefen en integratietijd, waardoor je jezelf kunt motiveren om het beste uit de cursus te halen.  De deelnemers (die niet alle sessies live kunnen volgen) kunnen achteraf de video-opnames voor zelfstudie of herhaling gebruiken.

 

Registratie

Zend een e-mail naar info@break-through.eu of yvonnehoeboer@gmail.com

Met volgende gegevens

Je zult dan toegevoegd worden aan de Whatsapp groep en praktische informatie ontvangen over de cursus. De Zoom-link voor de online sessie zal dan ook doorgestuurd worden

Betaling

Betalingen dienen te gebeuren voor de start van de eerste online sessie (uiterlijk 21 november 2020).

Betalingen zijn niet terugvorderbaar.

Betalingen dienen te gebeuren op naam van Ilse Verheyen op rekening nummer BE40 4145 1227 9163 VAN KBC (BIC-code voor KBC bank is KREDBEBB)

Wat heb je nodig om de online sessie bij te wonen?

Om de online sessies bij te wonen heb je een computer nodig, een smartphone of een tablet (met camera en microfoon) en een internet verbinding.

We raden aan de sessies te volgen op PC (of eventueel tablet) omdat het scherm van een smartphone wat klein kan zijn om bepaalde bewegingen of houding goed te kunnen zien.

Voor de online sessies gebruiken we het programma “Zoom”. Als deelnemer hoef je geen account te nemen bij Zoom, maar ontvang je een link die je onmiddellijk verbindt met de online sessie. Je kan de Zoom-app downloaden (https://zoom.us/) zodat je enkel het ontvangen paswoord moet ingeven en het meeting ID.

Tijdens de sessie wordt de uitleg van teacher Wei simultaan vertaald in het Nederlands.

De opnames van zowel de Engelse (Teacher Wei) als de Nederlandse vertaling (Yvonne of Ilse) blijven beschikbaar en bereikbaar via Mega.nz