Mobile menu

Ons aanbod

Online Opleiding Mingjue Gongfu

INTENSIEF ONLINE MINGJUE GONGFU PROGRAMMA

ontwikkel je bewustzijn en laat je hart ontwaken

start op 8 September

 

Volg deze  gestructureerde online cursus die focust op de geleidelijke ontwikkeling en verdieping van een harmonieuze, stabiele Mingjue staat.

“””Door de Mingjue beoefening kunnen we in een toestand komen waar we de controle over ons denken, onze innerlijke conflicten en angsten loslaten.  Hierdoor kan een staat van openheid, aanvaarding, geluk, vrijheid, vrede en ware liefde ervaren worden. Dit leidt op natuurlijke wijze tot gezondheid en harmonie voor jezelf, voor je familie en de maatschappij. “”” (Wei Qifeng)

Over Mingjue Gongfu

MING betekent helder. JUE betekent bewustzijn of waarnemer. Mingjue is dus de innerlijke waarnemer of innerlijke meester die een toestand van zelfbewustzijn en een staat van ontwakend helder bewustzijn nastreeft.

Mingjue is het niveau van puur bewustzijn, voorbij gevoelens, gedachten, overtuigingen en emoties. Het is een staat van puur bewustzijn dat haar eigen functies herkent en deze onmiddellijk reflecteert. Door Mingjue te beoefenen wordt ons bewustzijn duidelijker, puurder en stabieler.

We streven naar een harmonieuze en stabiele bewustzijnstoestand (mindstate), balans tussen onze emoties en de energie van het hele lichaam, zodat ziektes opgelost kunnen worden. Een hoog niveau van Mingjue is een vreedzame, vrije, gelukkige, gezonde en harmonieuze staat van bewustzijn.

 

Mingjue beoefening is een manier om ons ware zelf te ontdekken en om Yiuanti te realiseren.

Het ware zelf is de meester van alle levensactiviteiten en de zuivere menselijke essentie. Het ware zelf kan samenvloeien en transformeren met alle niveaus van Hunyuan Qi van het universum. De zuiverste vorm van Mingjue is Yiyuanti, wat “zuiverste verlichting” betekent.

 

GONGFU betekent vaardigheid of mogelijkheid; het is de functie van Mingjue, die zich manifesteert door de mogelijkheid om informatie te ontvangen en te versturen.  Gongfu wordt ondersteund door puurheid, standvastigheid, wilskracht, zelfvertrouwen van het zuivere bewustzijn, universele liefde en de drijvende kracht van innerlijke intentie.

Tijdens de Mingjue Gongfu beoefening, focussen we voornamelijk op het verhogen van de levenskwaliteit. Wanneer iemands bewustzijn en QI verbeteren tot een hoger niveau, kunnen zowel fysieke als psychische problemen op natuurlijke wijze verdwijnen. Dit geldt ook voor problemen in het dagelijkse leven die zo getransformeerd kunnen worden. Ons leven zals gezonder, vrijer en gelukkiger zijn.

Mingjue Gongfu dient niet alleen om je eigen leven naar een hoger niveau te tillen, maar ook om het universele bewustzijn te verbeteren en zo bij te dragen aan een harmonieuze, gezondere, ecologische en vreedzame wereld.

De World Consciousness Community is gebaseerd op een zuivere verbinding tussen beoefenaars om te streven naar een globaal bewustzijnsveld, waar we samen bouwen aan een gezonde, vreedzame, harmonieuze wereld voor iedereen op aarde. Dit is de missie van de Zhineng Qigong cultuur en vooral in deze uitdagende tijd op aarde. Het is meer dan ooit  belangrijk dat we oefenen en groeien en elkaar ondersteunen om een antwoord te bieden aan de noden van deze tijd

Belangrijkste doelen

Overzicht van het Mingjue Gongfu training programma

Dit intensieve online Mingjue Gonfu trainingsprogramma loopt over 8 maanden, bestaat uit 8 modules. Het is een zeer praktische training om een staat van Mingjue te bereiken en te verbeteren.

Modules

Elke module bestaat uit 5 dagen training van 13u30 tot 15u30, gevolgd door een coaching één week later ook van 13u30 tot 15u30)

  1. Module 1 (09 – 13/09/2020 cursus en 20/09/2020 coaching). Dient als basistraining waarin je kennis maakt met Mingjue en de achtergrond en theorie van ZhiNeng Qigong. Je oefent diepe ontspanning van lichaam en geest, het vormen van Qi-lichaam in zijn geheel, het Qi-lichaam krachtig en flexibel maken
  2. Module 2 (07-11/10/2020 en 18/10/2020). Oefeningen om universele heelheid (entirity) te vormen, transformeren met de universele Qi zodat de innerlijke Qi overvloedig aanwezig is en het bewustzijn helderder (op dit moment verschijnt Mingjue)
  3. Module 3 (04-08/11/2020 en 15/11/2020). Oefenen om als observer jezelf te observeren, Mingjue te stabiliseren en puur te maken, de Mingjue staat te gebruiken om Mingjue te trainen. Leer je tweedehands (second life) systeem te ontdekken.
  4. Module 4 (02-06/12 en 13/12/2020). Mingjue transformeert met lichaams Qi en universele Qi
  5. Module 5 (06-10/01 en 17/01/2021). Mingjue observeert gedachten, ontdekken van het referentiekader, veranderen van oude gewoontes en patronen, (gedachten zijn in Mingjue : zheng nian)
  6. Module 6 (03-07/02 en 14/02/2021). Mingjue observeert emoties, oefeningen om voorbij de emoties te reiken zodat geluk, liefde, vrede, mededogen en vrijheid ontstaan of verdiepen
  7. Module 7 (03-07/03 en 14/03/2021). Mingjue stuurt informatie in het “entirity”veld zodat deze getransformeerd wordt. We oefenen wilskracht en leren nieuwe informatie te vormen zodat het leven meer geordend verloopt (for order of life)
  8. Module 8 (31/03 – 04/04 en 11/04/2021). Mingjue genezingssysteem, wetenschappelijk onderzoek en online examen voor diegenen die geregistreerd hebben voor de Mingjue Gongfu lerarenopleiding. (iedereen kan het online Mingjue Gongfu programma volgen en is vrij om het examen af te leggen).

Deelnemers die live een online sessie gemist hebben, kunnen deze op een later moment bekijken. Alle sessie kunnen voor zelfstudie herbekeken worden.

Certificatie

Deelnemers die de online Mingjue Gongfu lerarenopleiding hebben gevolgd en succesvol geslaagd zijn voor de online-proef zullen een Internationaal Mingjue Gongfu teacher certificaat ontvangen via e-mail

Gratis Mingjue Gongfu online sessies

Nadat de training beëindigd is op 11 april 2021 zal teacher WEI regelmatig gratis Mingjue Gongfu coachings online aanbieden aan de deelnemers van deze lerarenopleiding. De eerste gratis online sessie zal plaatsvinden van 28 tot 30 mei 2021

Trainer

De trainer van deze Mingjue Gongfu online opleiding is WEI Qifeng, die de cursus in het Engels zal leiden.

Voor de Nederlandstalige deelnemers wordt een afzonderlijke groep ingericht met onmiddellijke vertaling. Je kan kiezen om de originele versie te volgen of de vertaalde versie. Beide versies blijven achteraf beschikbaar.

Voor de Nederlandstalige groep zal er ook een afzonderlijke Whatsapp groep beschikbaar zijn

Kostprijs

De prijs voor het volledige Mingjue Gongfu online programma  is 850,-€

Het Mingjue Gongfu online trainingsprogramma is een langdurende opleiding (september 2020 tot mei 2021) waardoor je jezelf kunt motiveren om het beste uit de cursus te halen. Om deze reden worden alleen deelnemers aanvaard die zich engageren om de volledige opleiding te volgen. Dit kan uiteraard ook door deelnemers die niet alle sessies live kunnen volgen, maar wel de video-opnames door zelfstudie of herhaling gebruiken.

Mensen die twijfelen of ze willen deelnemen, kunnen een mail sturen naar info@break-through.eu en eventueel enkel inschrijven voor de eerste module en vervolgens beslissen of ze de rest van de cursus willen volgen.

Als je inschrijft voor deze opleiding kun je de volgende keren dat de cursus ingericht wordt, voor de helft van de prijs de opleiding herhalen

Registratie

Zend een e-mail naar info@break-through.eu of yvonnehoeboer@gmail.com

Met volgende gegevens

Je zult dan toegevoegd worden aan de Whatsapp groep en praktische informatie ontvangen over de cursus. De Zoom-link voor de online sessie zal dan ook doorgestuurd worden.

Betaling

Betalingen dienen te gebeuren voor de start van de eerste online sessie (9 september 2020).

Betalingen zijn niet terugvorderbaar.

Betalingen dienen te gebeuren op naam van Ilse Verheyen op rekening nummer BE40 4145 1227 9163 VAN KBC (BIC-code voor KBC bank is KREDBEBB)

Wat heb je nodig om de online sessie bij te wonen?

Om de online sessies bij te wonen heb je een computer nodig, een smartphone of een tablet (met camera en microfoon) en een internet verbinding.

We raden aan de sessies te volgen op PC (of eventueel tablet) omdat het scherm van een smartphone wat klein kan zijn om bepaalde bewegingen of houding goed te kunnen zien.

Voor de online sessies gebruiken we het programma “Zoom”. Als deelnemer hoef je geen account te nemen bij Zoom, maar ontvang je een link die je onmiddellijk verbindt met de online sessie. Je kan de Zoom-app downloaden (https://zoom.us/) zodat je enkel het ontvangen paswoord moet ingeven en het meeting ID.

Tijdens de sessie wordt de uitleg van teacher Wei simultaan vertaald in het Nederlands.