Mobile menu

Ons aanbod

Stress neemt de overhand

Iedereen die aan het stuur van zijn leven wil en stress wil managen.

 

 

In de hectische wereld van tegenwoordig hebben steeds meer mensen moeite om in evenwicht te blijven en hun innerlijke rust te bewaren. We worden dagelijks om de oren geslagen met economische onheilsberichten, politieke instabiliteit, zorgen over onze job, spanningen binnen relaties, zorgen om onze gezondheid, het geluk van onze kinderen, enz. Vrijwel ieder mens ondervindt de gevolgen van stress in zijn dagelijks leven.

Doel van de persoonlijke coaching of training in groep is het efficiënt en effectief leren omgaan met die stress, zodat wanneer je dat wil, je snel terug kunt naar een toestand van flow. Doel van een hartcoherentietraining is primair gericht op het aanleren van de principes en het ontwikkelen van het vermogen om de eigen prestaties te verbeteren. Deze training gaat niet over veranderen van externe factoren maar over hoe jij omgaat met de gebeurtenissen om je heen.

Er wordt actief gebruik gemaakt van het 8 G model (gebeurtenis => gedachte=>gevoel=> gewaarwording =>gedrag=>gevolg) om inzicht te geven in de eigen mogelijkheden. Deze cyclus wordt beïnvloed door onze Geschiedenis en vaak reageren we onbewust uit Gewoonte.

Stress is (mede)veroorzaker van vele ziektes, verergert ze of belemmert genezing: