Mobile menu

Evenementen

13 maart 2020 t/m 15 maart 2020

17:00 uur - 17:00 uur

Amazonian Emotional Process

Het Amazonian Emotional Process is een tweedaags intensief programma om je te helpen een doorbraak te realiseren in je groeiproces. Het programma helpt ondermeer:

Het Amazonian Emotional Process gebruikt een plant uit het Amazonie gebied die therapeutische eigenschappen heeft. De plant activeert delen in de hersenen die gerelateerd zijn aan herinneringen en het bewustzijn van emoties.

Je wordt in een soort droomtoestand gebracht, afwisselend uit beta frequenties (denken) naar alfa (dromen) , theta (creativiteit), delta (intuïtie) en gamma (geluksgevoel) hersengolven.

In deze verruimde bewustzijnstoestand verhoogt de capaciteit van zelfreflectie en verbinding, waardoor je lichaam gezuiverd wordt, je diepe inzichten kan krijgen over je authentieke zelf, hoe je de beste mogelijke persoon kan worden, het kan je helpen angsten, twijfels, depressie-achtige toestanden onder ogen te zien.

Een vaak geciteerde zin na een sessie is: ’ten years of therapy downloaden in one night’.

Dit weekend is in de Engelse taal omdat we samenwerken met “The fractal change” die tonnen ervaring hebben met dit proces en met “the suited monk”

De prijs van het evenement omvat het verblijf, de maaltijden, de begeleiding (voor, tijdens en na) van het proces, en een follow-up coaching gesprek.

De prachtige plek waar dit intense proces plaatsvindt is slechts 45 minuten rijden van Barcelona airport. een impressie zie je hieronder.

Wijzelf zullen de intro en begeleiding van de inzichten op ons nemen.

Mogelijkheid is dat wij aansluitend aan het Amazonian Emotional process een vijfdaagse intensieve “persoonlijk meesterschap” traject koppelen, waar de inzichten en ervaringen van de plant verder kunnen verdiept worden, zodat je in een vernieuwde zijnsstaat (terug) je leven in de hand kunt nemen.

Wij hebben Hort de la Riera alleszins geboekt van 15 tot 20 maart geboekt. Bij voldoende inschrijvingen voor 31 januari 2020 zal dit proces doorgaan.