Mobile menu

Evenementen

9 oktober 2020 t/m 16 oktober 2020

17:00 uur - 17:00 uur

Amazonian Emotional Process EN Persoonlijke Meesterschap in Barcelona

WEGENS CORONA GEANNULEERD

Tijdens dit volledige transformatie programma, waar je een week uit je dagdagelijkse routine wordt gehaald en intens begeleid wordt om je groeiproces aan te pakken, leer je:

We hebben een fantastische plek ontdekt, 45 minuten rijden van de luchthaven van Barcelona. Als je op deze link klikt, krijg je impressie van het retreat-centrum.

In het “complete make-over” programma combineren we de bewustzijnsverruimende ervaringen van het “Amazonian Emotional Process”  met aansluitend onze transformatieweek “Persoonlijk Meesterschap“. Op beide linken, vind je meer info over de 2 programma’s

We starten op vrijdag avond met een gezamenlijke sessie en in het weekend doorlopen we het Amazonian Emotional Process. Dit deel van het programma is in het Engels omdat we voor het Amazonian Emotional Proces samenwerken met “The Fractal Change” en de “Suited Monk”

Vanaf zondagavond tot vrijdagnamiddag vervolgen we in het Nederlands met een diepgaande zelfreflectie waarbij we zowel mentale, emotionele, fysieke als spirituele interventies uitvoeren. Je gaat op een andere manier leren omgaan met je ademhaling, je stem, gedachtenpatronen, gevoelens en emoties, projecties, familiale en professionele systemen, houding, beweging, …  om je bewust te worden van je belemmeringen en van je potentieel, zodat je vanuit kracht je  keuzes maakt en aan het stuur van je leven zit  (in plaats van  als passagier).  We geven je inzicht in recente evoluties op gebied van neurobiologie en epigenetica en we laten je vooral doen en ervaren.

 

 

In de prijs is zowel de begeleiding van het “Amazonian Emotional Process” (410,-€) als het “Persoonlijk Meesterschap” (1140,-€) in, het verblijf, alle maaltijden en dranken (behalve alcohol). Niet inbegrepen is het transport naar Barcelona. Het is mogelijk slechts één van beide programma’s bij te wonen (aan de afzonderlijke prijs 410,- of 1140,-€).

BEIDE PROGRAMMA’S KUNNEN OOK AFZONDERLIJK GEVOLGD WORDEN.

Bekijk referenties van eerdere deelnemers aan onze ‘Persoonlijk Meesterschap’-weken.