Mobile menu

Evenementen

3 oktober 2021 t/m 9 oktober 2021

Persoonlijk Meesterschap in Belvès

DOEL

We geloven dat echte verandering alleen kan ontstaan van binnenuit. We geloven ook dat denken, voelen en doen onlosmakelijk verbonden zijn.

Het begon met een droom om een eigen programma te ontwikkelen, bestaande uit elementen van verschillende disciplines, waar we zelf baat bij hebben gehad.

Na enkele succesvolle eerdere weken in Kreta en Belvès, hebben we onze aanpak inmiddels verfijnd met inzichten uit de neurobiologie, de epigenetica, de kwantumfysica en vooral het lichamelijke aspect van ons zijn.

We zetten zowel mentale, emotionele, fysieke als spirituele elementen in om je eigen krachtpotentieel te ontdekken, in balans te komen, keuzes te maken en jezelf te manifesteren.

 

PERSOONLIJK MEESTERSCHAP

Wanneer men aan Michelangelo vroeg hoe hij een beeld creëerde, vertelde hij dat het reeds bestond in de marmer. Zo heeft elke mens een pure essentie. Vanaf de geboorte bouwen we een geloofssysteem op waardoor we een barrière zetten tussen onze mogelijkheden (de sculptuur van het kwantumveld) en onszelf in de realiteit. Tijdens deze week exploreren we: “Hoe worden we terug de architect van ons leven?”.

Wat je tijdens deze intense week leert:

– Hoe het brein werkt en hoe je het kan trainen om een duurzame verandering te bekomen zodat je een nieuwe toekomst creëert

– Hoe het brein de waarneming van de realiteit creëert en hoe je dit kunt beïnvloeden

– Hoe emotionele patronen je vasthouden in het verleden en hoe dit proces te doorbreken

– Je wordt je bewust van je gewoonten en hoe je ze kan veranderen

– Je leert hoe stress je belemmert en hoe je veerkracht opbouwt

– Wat breintraining precies is en vooral hoe je het kan inzetten om jouw doelen te bereiken

– Je wordt je bewuster van je persoonlijkheid en welk effect het heeft op je realiteit

– Je wordt je bewust van de verbinding tussen hoofd (denken), hart (voelen), lichaam (gewaarwording) en gedrag.

 

WAAR en WANNEER?

In Belvès (Dordogne) hebben we een plek ontdekt waar we met een kleine groep in alle rust en een weidse natuur tot de essentie kunnen komen. Gastvrouw Ilse ontvangt ons in een ambachtelijke hoeve waar zij niet alleen het de gasten naar hun zin maakt, maar eveneens met liefde de dieren (paarden, koeien, eenden, varkens, kippen en schapen) verzorgt die op het uitgestrekte domein ons gezelschap zullen zijn. Bovendien kookt Ilse heerlijk met de eigen producten uit de Perigord streek.

 

van zondag 3  tot zaterdag 9 oktober 2021

PRIJS: 1750,-€ (transport  en 1 avondmaal van vrije namiddag niet inbegrepen)

 

              =>lees hier referenties van eerdere reisgenoten!

 

PROGRAMMA

Onze intentie is gedurende deze week te focussen op het herstellen van balans en immuunsysteem na de bizarre en stresserende corona-perikelen. Het inhoudelijke programma kan evenwel aangepast (fijntunen) worden in functie van de samenstelling van de groep en de behoeften van de deelnemers. We wisselen theorie af met praktijk en oefeningen en leren hoe we zelf tot flow kunnen komen.

Je gaat op een andere manier leren omgaan met je ademhaling, je stem, gedachtepatronen, gevoelens en emoties, projectie, houding, beweging, lichaam, energie, om je bewust te worden van wat jezelf aan potentieel hebt om je eigen keuzes te maken en aan het stuur van je leven te zitten (in plaats van de lijdzame passagier).

Om optimaal iedereen te kunnen begeleiden beperken we de groep tot 8 deelnemers.

 

DAGINDELING (indicatief):

07u00: ochtendoefening rond lichaamsbewustzijn

08u30: ontbijt

09u30: ochtendprogramma

12u30: lunch en middagpauze

15u00: namiddagprogramma

19u30: diner

21u30: programma omtrent optimalisatie van ons slaappatroon

woensdagnamiddag en -avond = vrij

 

INSCHRIJVEN OF INFO OP:

MAIL NAAR INFO@BREAK-THROUGH.EU

BEL NAAR ILS (0477/533200) of MARC (0474/994742)