Mobile menu

Evenementen

19 mei 2019 t/m 25 mei 2019

Persoonlijk meesterschap in Belvès

DOEL

Het begon met een droom om een eigen programma te ontwikkelen, bestaande uit elementen van verschillende disciplines, waar we zelf baat bij hebben gehad.

Na enkele succesvolle eerdere weken in Kreta en Belvès, hebben we onze aanpak inmiddels verfijnd met de nieuwste inzichten uit de neurobiologie.

We zetten zowel mentale, emotionele, fysieke als spirituele elementen in om je eigen krachtpotentieel te ontdekken, in balans te komen, keuzes te maken en jezelf te manifesteren.

 

PERSOONLIJK MEESTERSCHAP

Wanneer men aan Michelangelo vroeg hoe hij een beeld creëerde, vertelde hij dat het reeds bestond in de marmer. Zo heeft elke mens een pure essentie. Vanaf de geboorte bouwen we een geloofssysteem op waardoor we een barrière zetten tussen onze mogelijkheden (de sculptuur van het kwantumveld) en onszelf in de realiteit. Tijdens deze week exploreren we: “Hoe worden we terug de architect van ons leven?” aan de hand van ons 6-stappen-model.

Wat je tijdens deze intense week leert:

– Hoe het brein werkt en hoe je het kan trainen om een duurzame verandering te bekomen zodat je een nieuwe toekomst creëert

– Hoe het brein de waarneming van de realiteit creëert en ook verandert

– Hoe emotionele patronen je vasthouden in het verleden en hoe dit proces te doorbreken

– Je wordt je bewust van je gewoonten en hoe je ze kan veranderen

– Je leert hoe stress je belemmert en hoe je veerkracht opbouwt

– Wat breintraining precies is en vooral hoe je het kan inzetten om jouw doelen te bereiken

– Je wordt je bewuster van je persoonlijkheid en welk effect het heeft op je realiteit

– Je wordt je bewust van de verbinding tussen hoofd (denken), hart (voelen) en lichaam (gewaarwording) en gedrag

WAAR en WANNEER?

In Belvès (Dordogne) hebben we een plek ontdekt waar we met een kleine groep in alle rust en een weidse natuur tot de essentie kunnen komen. Gastvrouw Ilse ontvangt ons in een ambachtelijke hoeve waar zij niet alleen het de gasten naar hun zin maakt, maar eveneens met liefde de dieren (paarden, koeien, eenden, varkens, kippen en schapen) verzorgt die op het uitgestrekte domein ons gezelschap zullen zijn. Bovendien kookt Ilse heerlijk met de eigen producten uit de Perigord streek.

 

van zondag 19 mei tot zaterdag 25 mei 2019 

van zondag 22 september tot zaterdag 28 september 2019 

 

PRIJS: 1100,-€ (transport  en 1 avondmaal van vrije namiddag niet inbegrepen)

 

lees hier referenties van eerdere reisgenoten!

 

PROGRAMMA

Via hoofd, hart en buik gaan we op zoek naar patronen die je belemmeren om jezelf te zijn.

Het inhoudelijke programma zal aangepast worden in functie van de samenstelling van de groep en de behoeften van de deelnemers. We exploreren onze hart-brein verbinding, zoeken toegang tot ons onderbewuste brein en leren onze prefrontale cortex beter te gebruiken. We kunnen eventueel  neurofeedback (onze hersengolven meten) en biofeedback (meten van de hartritme-variantie) inzetten om te oefenen hoe we meer tot flow kunnen komen.

Je gaat op een andere manier leren omgaan met je ademhaling, je stem, gedachtenpatronen, gevoelens en emoties, projectie, houding, beweging om je bewust te worden van wat jezelf aan potentieel hebt om je eigen keuzes te maken en aan het stuur van je leven te zitten (in plaats van de lijdzame passagier).  We geven je inzicht in recente evoluties op gebied van neurobiologie en epigenetica.

We willen de aandacht in deze week vooral leggen op zingeving en verbinding, maar afhankelijk van de behoeften van de groep kunnen andere accenten gelegd worden.

Om optimaal iedereen te kunnen begeleiden beperken we de groep tot 8 deelnemers, die bereid zijn via zelfreflectie en interactie naar de eigen patronen te kijken.

 

 

DAGINDELING (indicatief):

07u00: lichaamsbewustzijn

08u30: ontbijt

09u30: ochtendprogramma

12u30: lunch en middagpauze

15u00: namiddagprogramma

19u30: diner

21u30: programma omtrent optimalisatie van ons slaappatroon

dinsdag- of woensdagnamiddag en -avond = vrij

INSCHRIJVEN OF INFO OP:

ONZE INFOMOMENTEN

MAIL NAAR INFO@BREAK-THROUGH.EU

BEL NAAR ILS (0477/533200) of MARC (0474/994742)