Mobile menu

Blog

Bewustzijn in 2018

dinsdag, 2 januari 2018

Wij wensen je de inzichten en de moed toe om in 2018 meesterschap te verwerven over je eigen leven.

In deze tijd van het jaar past het even stil te staan en te reflecteren naar  2018 : welke voornemens kunnen me helpen om mijn dromen te verwezenlijken?
Voorwaar geen gemakkelijke oefening in een wereld waar religie, politiek en de andere gevestigde instellingen hun gidsrol meer en meer verliezen, waar meer en meer mensen de indruk hebben geleefd te worden onder invloed van steeds snellere veranderingen en  grotere omgevings-verwachtingen waaraan ze moeten voldoen. Het is dan ook geen verrassing dat een steeds groeiend aantal onder ons de perceptie heeft geen  controle meer te hebben over hun leven, overschakelt naar de overleving- of routinemodus, en/of gedurende korte of langere tijd er tussen uit valt.

Voor mezelf heb ik onderstaande quote als leidraad voor 2018 genomen:

I am in competition with no one.

I have no desire to play the game of being better with anyone.

I am simply trying to be better than the person I was yesterday.

 

En heel misschien kunnen volgende tips of aandachtspunten je helpen om in 2018 een groeistap te zetten naar meer persoonlijk meesterschap:

 

Wij wensen je alleszins, welke keuzes je ook maakt,  de inzichten en de moed toe om in 2018 meesterschap te verwerven over je eigen leven.

Wijzelf organiseren soms open workshops, maar waar we vooral in geloven is in een diepgaander en langdurig project, waar deelnemers even uit hun dagelijkse -realiteit en -patronen stappen en intens in zichzelf, in interactie met mede-reizigers, op zoek gaan naar hun passies en belemmeringen, en waar ze vaardigheden aangereikt krijgen om zelf aan het stuur van hun leven te zitten.  (zie onder tabblad “evenementen” op persoonlijk meesterschap in Belvès