Mobile menu

Blog

Kreta-reis van Danny

dinsdag, 16 juni 2015

Na een lange periode in mijn leven met ups en downs, uitdagingen, piekermomenten, (lees : groeimomenten) vond ik het tijd om eens opnieuw te relaxen en te genieten.
Sinds 6 maanden is er terug meer rust in mijn leven gekomen, maar anderzijds was er nog een vorm van gelatenheid. Ik voelde weinig motivatie doorheen de dag.
Toen Marc me de “innerlijke reis naar Kreta” aanbood, voelde ik me er in zekere mate toe aangetrokken. Ik had nog wel eens zin om te reizen, zin in gezelschap van gelijkgestemden.
Het was voor mij ook een stap in het onbekende want zo’n reis had ik nog nooit ervaren. Zo zou ik achteraf kunnen zeggen : “dit nog een keer” of “dit nooit meer”.
Ik kies voor nr 1. De reis werkte voor mij in als een oplaadbatterij. Marc & Ils nodigden elke kandidaat elke dag opnieuw uit om zich open te stellen in een veilige sfeer.
En hoe meer je er instopt, hoe meer je er op het einde kan uithalen. Ik voelde een enorme warmte, zorg en liefde van hen. Hun begeleiding was super. Ook zij stelden zich open om te kunnen leren
van ons. Ik voel en zie nu de veranderingen die het in mijn leven bracht. Hoe anders ik in mijn omgeving sta, hoe anders mijn omgeving reageert op mij,… het feit dat we op een krachtplek vertoefden zal er zeker ook aan bijgedragen hebben.
Het meeste dank ik echter aan mezelf, en de tools die Marc & Ils me aanboden.
Ik ben oprecht dankbaar en gezegend. Dank je wel, dank je wel, dank je wel šŸ™‚
Alsook om al de fijne mensen die ik op deze manier heb mogen ontmoeten. Mooie, gelijkgestemde reisgenoten.

“Be the change you want to see in the world”.

Namaste!

Danny