Mobile menu

Blog

Referentie Yael

vrijdag, 1 juni 2018

“In november 2017 besliste ik om mee te gaan naar een innerlijke reis op zoek naar mezelf. Vele maanden heb ik er naar uitgekeken om te vertrekken, tot enkele dagen ervoor. Ik werd geconfronteerd met een enorme weerstand, mijn innerlijke blokkade.

Zaterdagavond 19/5/2018 klaar voor vertrek, puur fysiek maar nog steeds in grote weerstand met een klein hartje op weg naar de plek waar we een week ondergedompeld en omarmd zouden worden door twee warme mensen. Oprecht dank je wel voor jullie openheid, jullie vertrouwen, jullie passie om dit met ons te delen.

Ik kan uitleggen, puur theoretisch, wat we gezien en gedaan hebben, maar dat ga ik niet doen.

Wel nodig ik iedereen uit om open te staan voor het gevoel ik daar heb gekregen en opgedaan. Terwijl ik dit neerschrijf, voel ik in mijn buik duizenden vlinders een kriebel veroorzaken, OOOH wat een ankerpunt is dit…

De woorden warmte, liefde, passie, confrontatie, vertrouwen, inzicht, gevoel, gevoelens, keuzes, kracht, ankerpunten, yoga, meditatie, bewustwording en plezier zijn maar enkele die opkomen als ik terug denk aan deze innerlijke reis en de betekenis ervan voor mij.

Ik zeg nu dat dit mijn ‘innerlijke reis’ is geweest. Eén worden met mezelf, bewust worden van wat ik voel, wie ik ben en vooral waar ik voor sta en wat ik wil en zal bereiken.

Deze intense stappen zijn gezet te Belves, een unieke plek waar ik zo ben van gaan houden.

Ik ben mezelf opnieuw tegengekomen en heb mijn IK terug ontdekt en dit door MARC en ILS.

IK BEN JULLIE ZO DANKBAAR”

Yael: deelnemer “persoonlijk meesterschap” mei 2018 Belvès